Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Tuntiopetuksen palkkioissa on ilmennyt epäselvyyksiä. JUKOn luottamusmiesten saamien yhteydenottojen perusteella näyttää siltä, että opetuspalkkioita on laskettu.
Tervetuloa Tatten jouluglögeille Pyynikin Brewhouseen perjantaina 20.12. klo 17! 
Tampereen yliopiston tieteentekijät ry on syyskokouksessaan 28.11. valinnut puheenjohtajan ja uuden hallituksen vuodelle 2020. Tatte ry:n puheenjohtajana toimii tutkijatohtori Sanni Tiitinen.
Joukko Tampereen yliopiston keskeisiä henkilöstö- ja opiskelijajärjestöjä vaatii yliopiston hallitusta aloittamaan hallintojärjestelmän muutostyön. Järjestöt vetoavat poikkeuksellisessa kannanotossaan yliopiston hallitukseen, jotta se aloittaisi johtosäännön uudistamisen. Johtosäännössä määrätään toimivallanjaosta ja eri toimielinten tehtävistä yliopistossa.
Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n virallinen vuosikokous pidetään torstaina 28. marraskuuta kello 16:30 Ravintola Astorissa (Aleksis Kiven katu 26). Kokous on jäsenistölle avoin. Kokouksessa päätetään sääntömääräisistä asioista ja valitaan yhdistykselle hallitus vuodelle 2020.
Tampereen yliopiston luottamushenkilövaalit järjestettiin elokuussa 2019. Kolmivuotiselle kaudelle valitut luottohenkilöt löydät Tatten Yhteystiedot-sivulta.
Tampereen yliopiston hallituksen kahden jäsenen, pormestari Lauri Lylyn ja strategiajohtaja Pekka Puustisen toimikausi päättyy 31.12.2019. Yliopiston konsistori ja nimityskomitea valmistelevat kahden uuden jäsenen valitsemista erovuorossa olevien tilalle. Tatte haluaa muistuttaa yliopistoyhteisöä ja uusien jäsenten nimityksestä vastaavia tahoja siitä, että tällä hetkellä voimassa oleva johtosääntö sallii yliopistoyhteisön edustajien nimittämisen hallitukseen.
Welcome to Tatte’s workshop on research proposals to be held on Tuesday 15th October!
Uusia Urapolkuja Kick offissa saat ajankohtaiskatsauksen tohtorien työllisyystilanteeseen tuoreimpien lukujen valossa ja kuulet kahden yliopiston ulkopuolle työllistyneen tohtorin tarinat heidän omilla äänillään podcasteina.
Tampereen yliopiston tieteentekijät eli TATTE ehdottaa seuraavia kolmea asiantuntijaa uusiksi jäseniksi Tampereen yliopiston hallitukseen 2020 alkaen. Ammattiyhdistyksenä tuemme sukupuolten tasa-arvon toteutumista, opetus- ja tutkimushenkilöstön II-kiintiön (muut kuin professorit) edustusta ja yliopistoyhteisön sisäisten toimijoiden tunnustamista tehtävään päteviksi henkilöiksi.
RSS ATOM