Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Tatten ja Tamyn perinteisessä kevätjuhlassa on tarjolla simaa ja munkkia kaikille yliopiston työntekijöille ja opiskelijoille - tervetuloa!
You are welcome to sign up for the Drawing workshop organized by Tatte[1] on MAY, 9 AT 16.30-19.30
Onko sinulla, työyhteisölläsi tai kaveripiirilläsi loistava virkistysidea, mutta kaipaisitte sen toteuttamiseen osarahoitusta tai lisää osallistujia? Virkistysidea voi olla johonkin tapahtumaan, esitykseen tai kurssille osallistumista tai omin voimin toteutettu tapahtuma, tempaus tai elämys.
Ilmoittautuminen illallisille 19.3. mennessä. / Remember to sign up for the dinner by Wednesday, March 19!
Kirsi Lumme-Sandt Tatten kollegioryhmästä valittiin uuden yliopistokollegion puheenjohtajistoon ja Tatten hallituksen jäsen Ulla Aatsinki jatkaa TTL:n varapuheenjohtajana.
Tatten jäsenet valitsivat uuden hallituksen syysvuosikokouksessa 18.11.2013. Tatten puheenjohtaja vaihtuu.
Kokouskutsu
Me teemme Tampereen yliopiston: tutkijat, opettajat ja asiantuntijat -vaaliliitto sai Tampereen yliopiston yliopistokollegion vaaleissa läpi 8 ehdokasta ja oli 2 ryhmän vaalien selkeä voittaja.
The electronic voting in the election of the University Collegiate Body has started in the intranet of the University of Tampere. Electronic voting is possible from Wednedsday 2 October 2013 to Monday 7 October 2013 daily at 8.00—16.00. It is not possible to vote during the weekend 5—6 October.
Sähköinen äänestys yliopistokollegion vaalissa on alkanut Tampereen yliopiston intranetissä. Äänestyssovellus on auki arkipäivinä klo 8-16.
RSS ATOM