Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

TAMK:n, TTY:n ja TAY:n henkilöstö- ja opiskelijajärjestöt lähettivät kolmen tamperelaisen korkeakoulun rehtoreille ja hallituksen puheenjohtajille kannanoton meneillään olevasta korkeakoulujen yhteistyön selvitystyöstä.
Miten tutkimus ja tutkijat voivat yliopistolakiuudistuksen jälkeisessä yliopistossa, jota tulosjohtaminen määrittää entistä tiukemmin. Pätkätyöläisyyden rinnalle näyttää nousevan menestyneiden tutkijoiden halu pois yliopistolta ja tohtoreiden kasvava työttömyys. Mitä sanoo alan uusin tutkimus tietotyöläisen arjesta uudessa yliopistossa?
Perjantaina 29.8. julkaistussa Aikalaisessa viisi yliopistokollegion jäsentä vaatii yliopiston johtoa kertomaan konkreettisesti yliopiston strategian uudistamisesta.
It took me several days to digest the positive emotions raised by the workshop, but to summarise it in three words – it was fun, inspiring and insightful! In one word— it was a success!
Tatten ja Tamyn perinteisessä kevätjuhlassa on tarjolla simaa ja munkkia kaikille yliopiston työntekijöille ja opiskelijoille - tervetuloa!
You are welcome to sign up for the Drawing workshop organized by Tatte[1] on MAY, 9 AT 16.30-19.30
Onko sinulla, työyhteisölläsi tai kaveripiirilläsi loistava virkistysidea, mutta kaipaisitte sen toteuttamiseen osarahoitusta tai lisää osallistujia? Virkistysidea voi olla johonkin tapahtumaan, esitykseen tai kurssille osallistumista tai omin voimin toteutettu tapahtuma, tempaus tai elämys.
RSS ATOM