Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Ihailetko työkaverisi kykyjä työskennellä muiden kanssa ja rakentaa työyhteisössä innostavaa ilmapiiriä? Onko työyhteisössäsi tutkija tai opettaja, joka osaa sparrata, kompata ja rohkaista kollegoita tai hyödyntää heidän osaamistaan kaikkien parhaaksi? Jos, niin ehdota häntä vuotuisen Fenix Collegium -palkinnon saajaksi!
The Tatte Spring Assembly 2012 will be held at the restaurant Plevna on March 27th.
Tampereen yliopiston tieteentekijöiden kevätkokous järjestetään 27. maaliskuuta panimoravintola Plevnassa.
Tatte's board had its inaugural meeting on Thursday, January 19.
Tatten uusi hallitus valitsi ensimmäisessä kokouksessaan torstaina 19.1. vastuuhenkilönsä.
Tatte ry:n syyskokous on valinnut yhdistykselle uuden hallituksen. Samalla syyskokouksessa läsnä olleet jäsenet hyväksyivät kokouspalkkioiden maksamisen Tatten hallituksen vakinaisille jäsenille ja yhdistyksen perustamissa työryhmissä toimiville aktiivisille rivijäsenille vuonna 2012.
Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus yliopistojen uudeksi rahoitusmalliksi julkistettiin viime maanantaina. Tieteentekijöiden liiton mielestä malli sisältää paljon parannuksia aikaisempaan, mutta korjattavaakin toki löytyy. Rahoitusmalli on laajalla lausuntokierroksella vielä ennen joulua.
Tampereen yliopiston tieteentekijäin syyskokous järjestetään tänä vuonna 30. marraskuuta. - The Autumn Assembly of the Tampere University Association of Researchers and Teachers will take place on November 30th.
Tohtoreitten työttömyystilanne on huonontunut vuoden sisällä 15 prosentilla. Työ- ja elinkeinoministeriön viimeisen työttömyystilaston mukaan viime syyskuussa työtä vailla oli 484 tohtoria, kun vastaavana ajankohtana vuonna 2010 heitä oli 419.
Nuorten tutkijoiden Klubi koostuu kahdesta tiistaina 8.11. 2011 järjestettävästä tilaisuudesta "Siperia opettaa" esiintymiskoulutuksesta ja "Nuorten tutkijoiden komediaklubista". Voit ilmoittautua molempiin tai vain yhteen tilaisuuteen. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuudet tarjoiluineen ovat maksuttomia.
RSS ATOM