Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Vuoden 2011 vapputapahtumassa Tampereen yliopiston tieteentekijät yhdistävät voimansa ylioppilaskunnan kanssa! Tatten ja Tamyn yhteinen vapputempaus järjestetään työn ja opiskelijain pyhäpäivän aatonaattona, 29. huhtikuuta kello 12 alkaen keskustakampuksella.
Eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen käynnistyttyä on myös "Kanslerinrinteeltä Arkadianmäelle"-vaalipaneeli nyt purkitettu ja yleisön seurattavissa. Tampereen yliopiston tieteentekijäin sekä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan järjestämä paneeli on katsottavissa Yliopisto-tv:n kautta.
Yliopiston tohtorikoulutuksen uudistus on herättänyt viime syksystä asti vilkasta keskustelua, etenkin nuorten tutkijain samoihin aikoihin alkaneen oma-aloitteisen verkostoitumisen seurauksena. Keskustelu on nyt kriittisessä vaiheessaan.
Ihailetko työkaverisi kykyjä työskennellä muiden kanssa ja rakentaa työyhteisössä innostavaa ilmapiiriä? Onko työyhteisössäsi tutkija tai opettaja, joka osaa sparrata, kompata, rohkaista tai hyödyntää toisten kollegoiden osaamista? Työskenteletkö sinä hyvän kollegan kanssa?
Nuorille tutkijoille on taattava oikeudenmukainen asema ja riittävä ohjaus
RSS ATOM