Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Vuoden 2019 Fenix Collegium -palkinto jaettiin professori Veli-Matti Värrille. Sydämelliset onnittelut!
Tampereen yliopisto on käynnistänyt arvotyön tammikuussa 2019. Tatte ry osallistui arvotyöhön tarkastelemalla arvotyötä tieteentekijöiden näkökulmasta.
Virittäydy vapputunnelmaan Tatten kanssa!
Eduskunnan oikeusasiamiehen päätöksen mukaan Tampereen yliopiston johtosääntö ei ole lainvastainen
Tatte ry jakaa keväällä 2019 perinteisen Fenix Collegium -palkinnon, ja ehdotuksia otetaan vastaan maanantaihin 8.4.2019 asti.
Parhaillaan meneillään olevissa yhteistoimintaneuvotteluissa, jotka koskevat uuden Tampereen yliopiston osapuolia, päätettiin immateriaali- ja tekijänoikeuksia ja oikeuksiensiirtosopimusta koskeva asiakokonaisuus siirtää neuvottelujen ulkopuolelle 11.10. alkaen. Yliopistotyönantaja myös tiedotti asiasta intrassa. Immateriaalioikeuksia koskevista neuvotteluista on odotettu tulosta jo kahden kuukauden ajan, mutta minkäänlaisesta tietoa tuloksesta ei ole saatu.
Rehtori Mari Walls on 22.10., 14.11. ja 27.11.2018 nimittänyt uudelle Tampereen yliopistolle kaikkiaan kuusitoista uutta palvelujohtajaa. Nimitykset ovat hämmentäviä, sillä ne synnyttävät vaikutelman vanhan Tampereen yliopiston hallinnollisen osaamisen sivuuttamisesta ja unohtamisesta.
RSS ATOM