Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Apurahatutkija saa äänioikeuden yliopistokollegion vaaleihin vain oikaisumenettelyn kautta. Oikaisupyyntö on tehtävä ensi keskiviikkoon 25.11. mennessä.
Tampereen yliopiston hallitus päätti vaalijohtosäännöstä uuden esityksen pohjalta, joka säilyttää apurahatutkijoiden vaali- ja äänioikeudet. Myös Tatten lausunnossaan vaatima yliopistokollegion täydentämisperiaate vaalilistan vertailulukujen mukaisessa järjestyksessä hyväkstyttiin.
Tatte antoi 6.11.2009 lausuntonsa Tampereen yliopiston ehdotettuun vaalijohtosääntöön. Tatte muuttaisi johtosääntöä vastaamaan paremmin eri henkilöstöryhmien edustusta yliopistokollegiossa. Erityisesti Tatte oli huolissaan siitä, kuinka ei-palvelusuhteessa olevia tutkijoita ollaan jälleen rajaamassa yliopistoyhteisön ulkopuolelle.
Tatte antoi lausuntonsa ehdotuksesta henkilöstöjohtosäännöksi 16.10.2009. Tatte löysi lausuntokierroksella olleesta henkilöstöjohtosäännöstä yliopiston kehittämisen kannalta kannatettavia ehdotuksia, mutta myös muutettavaa ja täydennettävää.
RSS ATOM