Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Helsingin yliopisto on tänään ilmoittanut lähettävänsä työntekijöilleen "erillisen kyselyn osallistumisesta mahdolliseen työtaisteluun palkanmaksun ja opetuksen järjestämisen vuoksi". Työnantajalla ei ole valtuuksia tehdä tämänlaisia kyselyjä.
Yliopistosektorin pääsopijajärjestöt JUKO, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Palkansaajajärjestö Pardia ovat antaneet työtaisteluvaroituksen valtakunnansovittelijantoimistoon ja työnantajalle.
Tampereen uuden yliopiston siirtymäkauden hallitus on lauantaina 10.2. ilmoittanut johtosäännön uuden version julkaisemisesta alkavalla viikolla.
Aamulehti on 9.2.2018 julkaissut pääluotto Sinikka Torkkolan ja kollegion varapuheenjohtaja Kirsi Lumme-Sandtin kirjoituksen torstain ulosmarssin taustalla olleesta yliopiston hallituskysymyksestä. Kirjoitus oli osin lyhennetty; Tatte ry julkaisee alkuperäisen kirjoituksen kokonaan.
Tampereen yliopistolla järjestetään torstaina 8.2.2018 ulosmarssi protestiksi uudelle johtosääntöluonnokselle, joka uhkaa yliopiston itsehallintoa.
KUTSU: Yliopiston itsehallinto vaarassa! Tule vaikuttamaan! Kaikille avoin kokous huomenna tiistaina 6.2.2018 klo 12.00 ls D11, päätalo
Tieteentekijöiden liitto on lähettänyt tällä viikolla jäsenkirjeen, joka sisältää tietoa yliopistojen työehtosopimusten tämänhetkisestä neuvottelutilanteesta. Tatte ry julkaisee JUKO:n kirjeen kokonaisuudessaan suomeksi ja englanniksi.
Tieteentekijöiden liitto ja Eurodoc (European Council of Doctoral Candidates and Junior Researchers) järjestävät kansainvälisen nuorten tutkijoiden konferenssin ensimmäistä kertaa Suomessa teemalla ”Research Career – A Living Dream?”. Tapahtuma järjestetään Tampereen yliopistolla 18.–19.4.2018.
Mietityttävätkö copyright-asiat? Oletko tuottanut tutkimus- ja opetusmateriaalia ja tunnetko tekijänoikeutesi suhteessa yliopistoon? Tatte ry järjestää 5. helmikuuta Tampereen yliopiston tutkimus- ja opetushenkilökunnalle infotilaisuuden tekijänoikeuksista.
RSS ATOM