Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Tampereen yliopiston henkilöstöjärjestöjen (Tatte, TaYLL, TaYHY) yhteinen kannanotto Tampereen korkeakoulusäätiön ehdottamaan organisaatiorakenteeseen 15.12.2017
Tampereen yliopiston tieteentekijät ry on syyskokouksessaan 30.11. valinnut uuden puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2018. Tatte ry:n uusi puheenjohtaja on yliopistotutkija ja dosentti Jarkko Toikkanen, joka on toiminut Tatte ry:n aktiivina vuodesta 2014.
Tampereen korkeakoulusäätiö on julkistanut ehdotuksensa Tampereen uuden yliopiston tiedekuntarakenteesta. Tatte ry huomauttaa, että säätiön hallitus toimii oikeudettomasti ikään kuin yliopiston hallituksena valmistellessaan kauaskantoisia linjauksia yliopiston organisaatiorakenteesta ja uuden yliopiston rehtorin valinnasta.
Eduskunnan sivistysvaliokunta antoi eilen 28.11. mietintönsä yliopistolain muutoksesta koskien Tampere3-projektia. Perustuslakivaliokunnan aiemmat huomiot uuden yliopiston siirtymäkauden hallituksen valinnasta on tässä mietinnössä jätetty lähes kokonaan huomiotta.
Arvoisa eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsen/varajäsen,
Uuden Tampere3-yliopiston tiedekuntarakenne on avoin kommenteille. Näkemyksensä voi esittää 30.11. mennessä yliopiston Intranetissä.
Tampere3 -hankkeen valmistelu on edennyt vaiheeseen, jossa uuden yliopiston johtosääntöä ollaan luonnostelemassa. Samaan aikaan on eduskunnan perustuslakivaliokunta antanut lausuntonsa hankkeen toteuttamisesta. Prosessi on monin tavoin ratkaisevassa vaiheessa.
Tatte ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna ravintola Dabbalissa (Yliopistonkatu 44) torstaina 30. marraskuuta. Kokous alkaa tasan 16:30, jolloin puheenjohtajan nuija iskee pöytään.
Tatte ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna ravintola Dabbalissa (Yliopistonkatu 44) kello 16:30 torstaina marraskuun 30. päivänä. Virallinen kokouskutsu saapuu jäsenistölle aikanaan erillisenä tiedotteena, mutta päivän voi merkitä jo kalenteriin; tässä yhteydessä muistutamme perinteisestä syyskokouksen ohessa järjestettävästä teatteri-ekskursiosta samana iltana.
Tatten 50-vuotisjuhlaviikko starttaa mobiilirastisuunnistuksella! Tempaukseen voi osallistua kahdesta viiteen hengen porukalla, ja tavoitteena on etsiä yliopiston pääkampuksella piilevät mobiilirastit ja ratkoa rasteihin sisältyvät kysymykset akateemisesta työelämästä. Teemana on perinteinen akateeminen itsepuolustus, ja rasteja saalistaessasi pääset testaamaan, oletko perillä siitä mitä yliopistolla työskentelevän ammattilaisen tulee oikeuksistaan tietää. Suunnistus alkaa päätalolla maanantaina 2.10. kello 13:00. Tapahtuma on avoin kaikille yliopistolaisille.
RSS ATOM