Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Aamulehti on 9.2.2018 julkaissut pääluotto Sinikka Torkkolan ja kollegion varapuheenjohtaja Kirsi Lumme-Sandtin kirjoituksen torstain ulosmarssin taustalla olleesta yliopiston hallituskysymyksestä. Kirjoitus oli osin lyhennetty; Tatte ry julkaisee alkuperäisen kirjoituksen kokonaan.
Tampereen yliopistolla järjestetään torstaina 8.2.2018 ulosmarssi protestiksi uudelle johtosääntöluonnokselle, joka uhkaa yliopiston itsehallintoa.
KUTSU: Yliopiston itsehallinto vaarassa! Tule vaikuttamaan! Kaikille avoin kokous huomenna tiistaina 6.2.2018 klo 12.00 ls D11, päätalo
Tieteentekijöiden liitto on lähettänyt tällä viikolla jäsenkirjeen, joka sisältää tietoa yliopistojen työehtosopimusten tämänhetkisestä neuvottelutilanteesta. Tatte ry julkaisee JUKO:n kirjeen kokonaisuudessaan suomeksi ja englanniksi.
Tieteentekijöiden liitto ja Eurodoc (European Council of Doctoral Candidates and Junior Researchers) järjestävät kansainvälisen nuorten tutkijoiden konferenssin ensimmäistä kertaa Suomessa teemalla ”Research Career – A Living Dream?”. Tapahtuma järjestetään Tampereen yliopistolla 18.–19.4.2018.
Mietityttävätkö copyright-asiat? Oletko tuottanut tutkimus- ja opetusmateriaalia ja tunnetko tekijänoikeutesi suhteessa yliopistoon? Tatte ry järjestää 5. helmikuuta Tampereen yliopiston tutkimus- ja opetushenkilökunnalle infotilaisuuden tekijänoikeuksista.
Tampereen yliopiston henkilöstöjärjestöjen (Tatte, TaYLL, TaYHY) yhteinen kannanotto Tampereen korkeakoulusäätiön ehdottamaan organisaatiorakenteeseen 15.12.2017
Tampereen yliopiston tieteentekijät ry on syyskokouksessaan 30.11. valinnut uuden puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2018. Tatte ry:n uusi puheenjohtaja on yliopistotutkija ja dosentti Jarkko Toikkanen, joka on toiminut Tatte ry:n aktiivina vuodesta 2014.
Tampereen korkeakoulusäätiö on julkistanut ehdotuksensa Tampereen uuden yliopiston tiedekuntarakenteesta. Tatte ry huomauttaa, että säätiön hallitus toimii oikeudettomasti ikään kuin yliopiston hallituksena valmistellessaan kauaskantoisia linjauksia yliopiston organisaatiorakenteesta ja uuden yliopiston rehtorin valinnasta.
RSS ATOM