Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Mietityttävätkö copyright-asiat? Oletko tuottanut tutkimus- ja opetusmateriaalia ja tunnetko tekijänoikeutesi suhteessa yliopistoon? Tatte ry järjestää 5. helmikuuta Tampereen yliopiston tutkimus- ja opetushenkilökunnalle infotilaisuuden tekijänoikeuksista.
Tampereen yliopiston henkilöstöjärjestöjen (Tatte, TaYLL, TaYHY) yhteinen kannanotto Tampereen korkeakoulusäätiön ehdottamaan organisaatiorakenteeseen 15.12.2017
Tampereen yliopiston tieteentekijät ry on syyskokouksessaan 30.11. valinnut uuden puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2018. Tatte ry:n uusi puheenjohtaja on yliopistotutkija ja dosentti Jarkko Toikkanen, joka on toiminut Tatte ry:n aktiivina vuodesta 2014.
Tampereen korkeakoulusäätiö on julkistanut ehdotuksensa Tampereen uuden yliopiston tiedekuntarakenteesta. Tatte ry huomauttaa, että säätiön hallitus toimii oikeudettomasti ikään kuin yliopiston hallituksena valmistellessaan kauaskantoisia linjauksia yliopiston organisaatiorakenteesta ja uuden yliopiston rehtorin valinnasta.
Eduskunnan sivistysvaliokunta antoi eilen 28.11. mietintönsä yliopistolain muutoksesta koskien Tampere3-projektia. Perustuslakivaliokunnan aiemmat huomiot uuden yliopiston siirtymäkauden hallituksen valinnasta on tässä mietinnössä jätetty lähes kokonaan huomiotta.
Arvoisa eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsen/varajäsen,
Uuden Tampere3-yliopiston tiedekuntarakenne on avoin kommenteille. Näkemyksensä voi esittää 30.11. mennessä yliopiston Intranetissä.
Tampere3 -hankkeen valmistelu on edennyt vaiheeseen, jossa uuden yliopiston johtosääntöä ollaan luonnostelemassa. Samaan aikaan on eduskunnan perustuslakivaliokunta antanut lausuntonsa hankkeen toteuttamisesta. Prosessi on monin tavoin ratkaisevassa vaiheessa.
Tatte ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna ravintola Dabbalissa (Yliopistonkatu 44) torstaina 30. marraskuuta. Kokous alkaa tasan 16:30, jolloin puheenjohtajan nuija iskee pöytään.
RSS ATOM