Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Eduskunnan sivistysvaliokunta antoi eilen 28.11. mietintönsä yliopistolain muutoksesta koskien Tampere3-projektia. Perustuslakivaliokunnan aiemmat huomiot uuden yliopiston siirtymäkauden hallituksen valinnasta on tässä mietinnössä jätetty lähes kokonaan huomiotta.
Arvoisa eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsen/varajäsen,
Uuden Tampere3-yliopiston tiedekuntarakenne on avoin kommenteille. Näkemyksensä voi esittää 30.11. mennessä yliopiston Intranetissä.
Tampere3 -hankkeen valmistelu on edennyt vaiheeseen, jossa uuden yliopiston johtosääntöä ollaan luonnostelemassa. Samaan aikaan on eduskunnan perustuslakivaliokunta antanut lausuntonsa hankkeen toteuttamisesta. Prosessi on monin tavoin ratkaisevassa vaiheessa.
Tatte ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna ravintola Dabbalissa (Yliopistonkatu 44) torstaina 30. marraskuuta. Kokous alkaa tasan 16:30, jolloin puheenjohtajan nuija iskee pöytään.
Tatte ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna ravintola Dabbalissa (Yliopistonkatu 44) kello 16:30 torstaina marraskuun 30. päivänä. Virallinen kokouskutsu saapuu jäsenistölle aikanaan erillisenä tiedotteena, mutta päivän voi merkitä jo kalenteriin; tässä yhteydessä muistutamme perinteisestä syyskokouksen ohessa järjestettävästä teatteri-ekskursiosta samana iltana.
Tatten 50-vuotisjuhlaviikko starttaa mobiilirastisuunnistuksella! Tempaukseen voi osallistua kahdesta viiteen hengen porukalla, ja tavoitteena on etsiä yliopiston pääkampuksella piilevät mobiilirastit ja ratkoa rasteihin sisältyvät kysymykset akateemisesta työelämästä. Teemana on perinteinen akateeminen itsepuolustus, ja rasteja saalistaessasi pääset testaamaan, oletko perillä siitä mitä yliopistolla työskentelevän ammattilaisen tulee oikeuksistaan tietää. Suunnistus alkaa päätalolla maanantaina 2.10. kello 13:00. Tapahtuma on avoin kaikille yliopistolaisille.
Hattu kourassa: tohtorin työnhaku ja urapaja on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille tohtoreille, joita askarruttaa työnhaku avoimilla markkinoilla, ja työura tai asiantuntijayrittäjyys yliopiston ulkopuolella. Voit olla aikaisemmin tai vastavalmistunut tohtori tai väitöskirjaa viimeistelevä tutkija, joka kaipaa valmennusta työnhakutaitojen kehittämisessä ja uravalintojen tekemisessä. Työnhaku ja urapajasta saat työllistymisen välineitä ja löydät uudenlaisia urapolkuja valmentajan sekä vertaistuen avulla:
Vuonna 2017 Tieteentekijöiden liitto saavuttaa 50 vuoden kunnioitettavan iän, ja myös Tampereen yliopiston tieteentekijät juhlistaa tulevana syksynä puolivuosisataista taivaltaan monenlaisten jäsenille suunnattujen tapahtumien merkeissä. Lokakuun 2.–6. päivinä Tatte ry järjestää yliopistolla 50-vuotisjuhlaviikon, jolloin ammattiyhdistyksemme näkyy ja kuuluu kampuksella päivittäin.
Tatten perinteisesti kerran kahdessa vuodessa jaettava palkinto luovutettiin vapputapahtumassa 28.4. viidennen kerran. Tatte's traditional biennial award was issued for the fifth time at the May Day event on April 28th.
RSS ATOM