Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n kotisivuille!

Ajankohtaista

Tatte ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna ravintola Dabbalissa (Yliopistonkatu 44) kello 16:30 torstaina marraskuun 30. päivänä. Virallinen kokouskutsu saapuu jäsenistölle aikanaan erillisenä tiedotteena, mutta päivän voi merkitä jo kalenteriin; tässä yhteydessä muistutamme perinteisestä syyskokouksen ohessa järjestettävästä teatteri-ekskursiosta samana iltana.
Tatten 50-vuotisjuhlaviikko starttaa mobiilirastisuunnistuksella! Tempaukseen voi osallistua kahdesta viiteen hengen porukalla, ja tavoitteena on etsiä yliopiston pääkampuksella piilevät mobiilirastit ja ratkoa rasteihin sisältyvät kysymykset akateemisesta työelämästä. Teemana on perinteinen akateeminen itsepuolustus, ja rasteja saalistaessasi pääset testaamaan, oletko perillä siitä mitä yliopistolla työskentelevän ammattilaisen tulee oikeuksistaan tietää. Suunnistus alkaa päätalolla maanantaina 2.10. kello 13:00. Tapahtuma on avoin kaikille yliopistolaisille.
Hattu kourassa: tohtorin työnhaku ja urapaja on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille tohtoreille, joita askarruttaa työnhaku avoimilla markkinoilla, ja työura tai asiantuntijayrittäjyys yliopiston ulkopuolella. Voit olla aikaisemmin tai vastavalmistunut tohtori tai väitöskirjaa viimeistelevä tutkija, joka kaipaa valmennusta työnhakutaitojen kehittämisessä ja uravalintojen tekemisessä. Työnhaku ja urapajasta saat työllistymisen välineitä ja löydät uudenlaisia urapolkuja valmentajan sekä vertaistuen avulla:
Vuonna 2017 Tieteentekijöiden liitto saavuttaa 50 vuoden kunnioitettavan iän, ja myös Tampereen yliopiston tieteentekijät juhlistaa tulevana syksynä puolivuosisataista taivaltaan monenlaisten jäsenille suunnattujen tapahtumien merkeissä. Lokakuun 2.–6. päivinä Tatte ry järjestää yliopistolla 50-vuotisjuhlaviikon, jolloin ammattiyhdistyksemme näkyy ja kuuluu kampuksella päivittäin.
Tatten perinteisesti kerran kahdessa vuodessa jaettava palkinto luovutettiin vapputapahtumassa 28.4. viidennen kerran. Tatte's traditional biennial award was issued for the fifth time at the May Day event on April 28th.
Tatte ry starttaa ay-hengessä akateemisen vapun pääkampuksella Pinni B:n edustalla 13:00 perjantaina 28. huhtikuuta -- Tatte ry kickstarts the Academic May Day festivities outside Pinni B at the main campus at 13:00, Friday April 28th.
Tatte ry jakaa keväällä 2017 perinteisen Fenix Collegium -palkinnon, ja ehdotuksia otetaan vastaan pääsiäisviikkoon mennessä.
Tatte ry järjestää jäsenilleen ja kaikille kiinnostuneille tieteentekijän akateemisen itsepuolustuskurssin 9.5.2017.
Mikko Poutanen on valittu tutkijoiden uudeksi luottamusmieheksi. Hän työskentelee viimeisen vuoden väitöskirjatutkijana johtamiskorkeakoulun politiikan tutkimuksen tutkinto-ohjelmassa.
RSS ATOM