Tatte etsii hyvää työkaveria!

2.4.2013 klo 12:00

On taas vuoden hyvän työkaverin valinnan aika. Ilmoita työkaverisi ehdolle Fenix Collegium -palkinnon saajaksi tiedottaja Jari Väliverroselle perjantaihin 12.4. mennessä!

Ihailetko työkaverisi kykyjä työskennellä muiden kanssa ja rakentaa työyhteisössä innostavaa ilmapiiriä? Onko työyhteisössäsi tutkija tai opettaja, joka osaa sparrata, kompata ja rohkaista kollegoita tai hyödyntää heidän osaamistaan kaikkien parhaaksi? Jos, niin ehdota häntä vuotuisen Fenix Collegium -palkinnon saajaksi!

Vuonna 2011 perustetulla Fenix Collegium (ent. Hyvä kollega) -palkinnolla Tatte haluaa nostaa esiin Tampereen yliopiston tutkijoita tai opettajia, jotka ovat edistäneet merkittävällä tavalla oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Tavoitteenamme ei ole palkita tieteellisesti loistavia huippututkijoita tai pedagogisesti erinomaisia opettajia, vaan hyviä kollegiaalisia toimintatapoja ylläpitäviä, kehittäviä ja edistäviä työtovereita. Palkinnon saajan ei tarvitse olla Tatten jäsen. Viime vuonna palkinnon voitti YTT, sosiaalipsykologi Tarja Aaltonen monipuolisesta toiminnastaan niin oman yksikön kuin koko yliopistoyhteisön hyvinvoinnin eteen.

Palkintoraatina toimii Tatten hallituksen nimeämä kolmihenkinen raati, joka valitsee saamiensa ehdotusten perusteella vuoden 2013 voittajan. Valinnan tulos julkistetaan ja palkinto luovutetaan Tatten vapputapahtumassa perjantaina 26.4.2013.

Palkintona on 1000 euroa, joka luovutetaan käytettäväksi palkinnon saajan työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen. Voittaja päättää rahojen käytöstä ja laatii siitä Tattelle lyhyen selostuksen. Palkintosumman lisäksi luovutetaan kuvataiteilija Mikko Tapion tekemä kiertopalkinto, johon kaiverretaan palkinnon saajan nimi.

Ehdokkaan kilpailuun voi ilmoittaa vähintään kolme hyvän kollegan työkaveria, joista vähintään yksi on Tatten jäsen. Ehdotukset enintään sivun mittaisine perusteluineen tulee lähettää Tatten tiedottajalle Jari Väliverroselle perjantaihin 12.4.2012 mennessä osoitteeseen jari.valiverronen[at]uta.fi.

 

Kollegiaalisin terveisin

Minna Nikunen
Tatten puheenjohtaja