Tattelaisten mielipiteet kuulumaan OKM:ssä

19.4.2013

Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) edustajat vierailevat Tampereen yliopistolla maanantaina 6.5. 2013. Vierailu on osa ministeriön uutta ohjausjärjestelmää ja eri yliopistoihin ja korkeakouluihin suuntautuvaa valtakunnallista kuulemiskierrosta. Kierroksellaan ministeriön edustajat haluavat tavata myös henkilökunnan edustajia ja pääluottamusmiehet ovat saaneet tilaisuuteen kutsun. OKM:n edustajien vierailu yliopistolla tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä yliopiston johtamisesta, nykyisistä päätöksentekokäytännöistä sekä urajärjestelmistä. Mahdollisuuteen kannattaa tarttua.

Etukäteen tapaamiseen osallistuville ministeriö on lähettänyt 6 kysymystä. Tatte pyytää jäsenistöltään evästyksiä kyseiseen tapaamiseen ja tarjoaa samalla mahdollisuuden jäsenilleen kertoa kokemuksistaan ja näkemyksistään ministeriön kutsussa olleista kysymyksistä. Vastauksenne pääluottamusmies saattaa tapaamisessa ministeriön edustajien tietoon. 

Kyselylomake löytyy osoitteesta: http://www.tatte.fi/toiminta/okm-kysely/ . Vastausaikaa on pe 3. toukokuuta  2013 saakka (mainittu päivä mukaan lukien)!