Ilmoittaudu 24.9. mennessä Hattu Kourassa: Tohtorin työnhaku ja urapajaan

10.9.2017

Hattu kourassa: tohtorin työnhaku ja urapaja on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille tohtoreille, joita askarruttaa työnhaku avoimilla markkinoilla, ja työura tai asiantuntijayrittäjyys yliopiston ulkopuolella. Voit olla aikaisemmin tai vastavalmistunut tohtori tai väitöskirjaa viimeistelevä tutkija, joka kaipaa valmennusta työnhakutaitojen kehittämisessä ja uravalintojen tekemisessä. Työnhaku ja urapajasta saat työllistymisen välineitä ja löydät uudenlaisia urapolkuja valmentajan sekä vertaistuen avulla:

1. Valmennuspäivä, to 5.10.2017 klo 11-17 (PinniA 2089):

Päivä alkaa kahden kokemusasiantuntijan tunnin mittaisella keskustelulla työttömänä tohtorina olemisesta ja työllistymisestä yliopiston ulkopuolelle. Valmennuksessa 20 osallistujaa tunnistaa henkilökohtaisia vahvuuksia ja motivaatiotekijöitä valmentajan opastuksella. Keskustelevat luennot ja ratkaisukeskeiset pienryhmäharjoitukset auttavat tunnistamaan omat vakuuttavan viestinnän keinot työnhakutilanteissa ja työnhaun eri kanavissa.

Ennakkotehtävä: henkilökohtainen motivaatiokartoitus tehdään ennen 1. valmennuspäivään 2.10.2017 mennessä (linkki ennakkotehtävään valmentajalta sähköpostissa).

2. Valmennuspäivä, to 26.10.2017 klo 12-16 (PinniA 2089):

Työnhakuprosessin edistymisen tarkastelu pienryhmissä: CV-katselmointi ja tuunaus ryhmissä, todellisten rekrytointitilanteiden tai yhteydenottojen analysointi. ”Sparrausparien” sopiminen ryhmästä työnhakuprosessin jatkotukea varten.

Välitehtävä: tehdään ennen 2. valmennuspäivää.

Valmentajana toimii Minna Raiko (Mielenhelmi). Työpajat ovat Tatten jäsenille maksuttomia ja ei-jäseniltä peritään 10 euron maksu. Valmennukseen voidaan ottaa maksimissaan 20 henkilöä. Mikäli valmennukseen ilmoittautuneiden määrä ylittää maksimimäärän, etusijalla ilmoittautuneista ovat valmiit tohtorit ja pisimpään työttömänä olleet Tatten jäsenet.

ILMOITTAUTUMINEN 24.9.2017 mennessä nettilomakkeella osoitteessa: https://www.tatte.fi/toiminta/tatten-ilmoittautumislomake/

 

Lisätietoja: Anne Koski (keinonaks@gmail.com)