Tatte ry etsii yhdistyksen assistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen

18.9.2018


Tampereen yliopiston tieteentekijät ry. (Tatte) on valtakunnallisen Tieteentekijöiden liiton jäsenyhdistys, johon kuuluu yli 600 jäsentä Tampereen yliopistossa. Tatte valvoo Tampereen yliopistossa eri rahoitusmuodoilla työskentelevien tutkijoiden ja opettajien sekä muissa akateemisissa asiantuntijatehtävissä toimivien etuja.

 

Tatte etsii itselleen uutta yhdistyksen assistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen toistaiseksi (tai sopimuksen mukaan). Tehtäviin kuuluu jäsensihteerin tehtäviä kuten kokousjärjestelyitä, laskujen maksamista, jäsenpostin hoitamista, yhdistyksen eToimiston ja eArkiston ylläpitoa ja päivittämistä sekä muuta yhdistyksen hallitusta ja aktiiveja tukevaa toimintaa. Lisäksi assistentin on hyvä olla paikalla hallituksen kokouksissa, joita on noin kerran kuukaudessa, kuten myös Tatten yleisissä vuosikokouksissa syksyisin ja keväisin.

Työaika on enintään 20 tuntia kuukaudessa. Tehtävästä maksettava palkka on 270 e/kk. Lisäksi assistentille korvataan 100 euroa lukukaudessa korvausta laitteiden käytöstä.

Työ alkaa 01.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus voidaan tehdä toistaiseksi tai työntekijän toiveesta määräajaksi. Tehtävässä sovelletaan yleistä työsopimuslakia. Koeaika on 4 kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus Tatten puheenjohtaja Jarkko Toikkaselle [jarkko.toikkanen at uta.fi]. Kerro, millaiset valmiudet sinulla on ja mikä sinua motivoi tehtävään!

Lisätietoja antavat puheenjohtaja Toikkanen ja yhdistyksen assistentti Miia Ijäs-Idrobo [miia.ijas at uta.fi], 040 740 3655.