Tatte ry:n uusi hallitus vuodelle 2019!

23.11.2018


Tampereen yliopiston tieteentekijät ry on syyskokouksessaan 22.11. valinnut puheenjohtajan ja uuden hallituksen vuodelle 2019. Tatte ry:n puheenjohtajana jatkaa yliopistotutkija ja dosentti Jarkko Toikkanen.

Jatkokaudelle valitun puheenjohtaja Jarkko Toikkasen lisäksi uuteen hallitukseen on valittu seuraavat varsinaiset jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Varajäsenten nimet on ilmoitettu suluissa:

Hanna Rautajoki (Mikko Poutanen)
Sanni Tiitinen (Katri Otonkorpi-Lehtoranta)
Marko Juutinen (Erika Säynässalo)
Emilia Luukka (Kirsi Lumme-Sandt)
Toni Pakkanen (Hanna Kuusela)
Ashok Aspatwar (Ahmed Farooq)
 
Syyskokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019. Toimintasuunnitelmassa korostuu immateriaalioikeuksien valvonta, tarve rakentaa uutta yhteistyötä henkilöstöjärjestöjen kesken yhdistetyn säätiöyliopiston aloittaessa, sekä myös rekrytointiin ja tiedotukseen panostaminen. Apurahatutkijoiden ja myös työttömien tohtorien asemaan tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota, mahdollisesti koulutuspäiviä järjestämällä. Säätiöyliopiston nyt aloittaessa Tatte ry aikoo lisäksi toteuttaa jo viime vuonna kaavaillun selvityksen yliopistofuusion henkilöstöseurauksista ja vaikutuksista työsuhteiden laatuun.

Syyskokous päätti myös muodollisista sääntömuutoksista, joilla säännöt saatettiin ajantasaisiksi ensi kerran vuoden 2012 jälkeen.