Tervetuloa Tatte ry:n vuosikokoukseen 28.11.2019

21.10.2019


Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n virallinen vuosikokous pidetään torstaina 28. marraskuuta kello 16:30 Ravintola Astorissa (Aleksis Kiven katu 26). Kokous on jäsenistölle avoin. Kokouksessa päätetään sääntömääräisistä asioista ja valitaan yhdistykselle hallitus vuodelle 2020.

Kokouksen yhteydessä tarjoamme jäsenistöllemme illallisen. Tarjoiluun kuuluu alkuruokana maa-artisokkakeittoa. Pääruuaksi voi valita a) mehevää yrttibroileria, vadelma-portviinikastiketta, b) loiste lohta, Hollandaise tai c) kasvis ”spagettia” ja paistettua vuohenjuustoa. Jälkiruuaksi tarjoillaan New Yorkin juustokakkua sekä kahvia tai teetä.

Vuosikokouksen jälkeen siirrymme Tampere-talolle nauttimaan Ismo Leikolan show’sta Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, joka alkaa klo. 20. Jäsenillemme liput Leikolan esitykseen ovat 10 €. Avecille on mahdollista ostaa lippu Tattelta hintaan 36 €.

Illan virkistäytymisohjelmaan voi littyä mukaan, vaikkei osallistuisikaan kokoukseen. Samoin kokoukseen voi osallistua ilman, että osallistuu illan virkistysosuuteen.

Ilmoittaudu vuosikokoukseen alla olevin tiedoin Marko Juutiselle (assistentti@tatte.fi) torstaihin 7.11. mennessä:

1) Minkä pääruuan valitset (a, b vai c; mainitsethan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat),

2) Osallistutko kokouksen jälkeiseen virkistysohjelmaan (10 €)? Mainitsethan myös, jos haluat ostaa lipun myös avecille (36 €).

Lämpimästi tervetuloa!