Tatte ry hallitus 2020 on valittu

9.12.2019

Tampereen yliopiston tieteentekijät ry on syyskokouksessaan 28.11. valinnut puheenjohtajan ja uuden hallituksen vuodelle 2020. Tatte ry:n puheenjohtajana toimii tutkijatohtori Sanni Tiitinen.

Hallitukseen on puheenjohtaja Sanni Tiitisen lisäksi valittu seuraavat varsinaiset jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Varajäsenten nimet on ilmoitettu suluissa:

Emilia Luukka (Kirsi Lumme-Sandt)
Anna Sofia Salonen (Jaana Virta)
Jaakko Vuorio (Motolani Agbebi)
Toni Pakkanen (Jari Eerola)
Liisa Ahlava (Mikko Poutanen)
Marko Juutinen (Teija Waaramaa)
Ahmed Farooq (Biju Thankachan).

Yhdistyksen liittokokousedustajiksi valittiin Sanni Tiitinen, Emilia Luukka, Anna Sofia Salonen, Jaakko Vuorio, Toni Pakkanen, Liisa Ahlava, Marko Juutinen, Ahmed Farooq, Biju Thankachan, Kirsi Lumme-Sandt, Jaana Virta.

Varajäseniksi valittiin seuraavassa järjestyksessä Motolani Agbebi, Jari Eerola, Mikko Poutanen, Teija Waaramaa, Ashok Aspatwar, Erika Säynässalo, Vuokko Kohtamäki, Maija Mattila, Tuomas Tervasmäki, Juha Koivisto ja Aki Luoto.

Syyskokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2020. Toimintasuunnitelmassa toiminnan kärkiin kuuluvat työsuhteisten tutkijoiden ja opettajien reilujen ja säällisten työskentelymahdollisuuksien tarkastelu sekä Tampereen yliopiston hallintojärjestelmän kehittäminen. Valvomme aktiivisesti myös apurahatutkijoiden asemaa yliopistoyhteisössä ja akateemisten työttömien asemaa työmarkkinoilla. Tulevana kautena jatkamme myös jäsenhankintaan ja viestintään panostamista.