Miksi ammattiyhdistykseen kannattaa liittyä?

Emme epäile ettetkö pystyisi hoitamaan omia asioitasi itsekin. Ammattiyhdistyksen jäsenenä pysyt kuitenkin parhaiten ajan tasalla oikeuksistasi. Ammattiyhdistykseen kuulumisen edut paljastuvat usein vasta ongelmatilanteissa työantajan tai työyhteisön kanssa. Jäsenenä et jää yksin vaan luottamusmies voi selvittää asioita puolestasi.  

Lisäksi Tattella on edustus monissa yliopiston henkilöstön asemaan vaikuttavissa hallintoelimisissä, joihin voit vaikuttaa Tatten välityksellä. Tatte on Tieteentekijöiden liiton jäsen ja  tätä kautta saat tarvittaessa käyttöösi liiton lakimiehen ja  oikeusapupalvelun. Jäsenyys tuo sinulle ansiosidonnaisen työttömyysturvan työssäoloehdon täyttyessä. Tieteentekijöiden ongelmat työvoimaviranomaisten kanssa eivät kuitenkaan ole harvinaisia. Tattelta saat tilanteessa kokemustietoon perustuvaa apua.

Tatten järjestämissä tapahtumissa ja virkistystoiminnassa saat jäsenmaksulle suoraa vastinetta ja voit jakaa kokemuksiasi kiinnostavien ihmisten kanssa. Katso konkreettiset jäsenedut ja liittymisohjeet vasemmalta.