Ilmoittaudu 50-vuotisjuhlien iltavastaanotolle!

Ilmoittautuminen Tatten 50-vuotisiltajuhlaan -- Registration for the Evening Reception of Tatte's 50th Anniversary

Tervetuloa Tatte ry:n 50-vuotisjuhlaan Tampereen työväentalon Puistotorniin (Hämeenpuisto 28) torstai-iltana 5. lokakuuta kello 18:00! Voit ilmoittautua juhlaan täyttämällä allaolevan sähköisen lomakkeen ja maksamalla illalliskortin 20. syyskuuta mennessä Tatte ry:n tilille FI59 5228 0350 0352 88. Merkitse tilisiirtoa tehdessäsi viitenumeron sijasta viestikenttään nimesi ja maksamiesi osanottajien määrä.

Mikäli joudut peruuttamaan saapumisesi, edellytämme että teet sen ennen 20. syyskuuta. Ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuneissa peruutuksissa joudumme perimään illalliskortin hinnan kokonaisuudessaan. Perumisesta voi ilmoittaa hyvissä ajoin puheenjohtaja Maija Mattilalle, maija.h.mattila(at)gmail.com.

Illalliskortin hinta jäsenille on 20 euroa, Tatte ry:n jäsenetuna. Mahdollinen avec maksaa illallisesta täyden hinnan, 75 euroa.

Illallisen menu on Teatterin ravintolan "Suomi 100 vuotta" -menu, joka on seuraavanlainen:

Kainuun leipäjuustosalaattia (laktoositon, gluteeniton) ja karpalokastiketta (maidoton, gluteeniton). Myös vegaanisena.
Yrttistä perunasalaattia (maidoton, gluteeniton)
Mummon perinteisiä hölskykurkkuja (maidoton, gluteeniton)
Marinoitua punasipulia (maidoton, gluteeniton)

Metsäsienimoussea (laktoositon, gluteeniton) ja ruisnappeja (laktoositon)
Savuporotäytteisiä rieskarullia (laktoositon). Myös vegaanisena nyhtökauratäytteellä.

Napue-ginillä graavattua lohta, rosmariinia ja katajanmarjaa (maidoton, gluteeniton). Myös vegaanisena porkkala-versiona.

Peuran ulkofilettä, tummaa timjamkastiketta, uunilohkoperunoita (maidoton, gluteeniton). Myös vegaanisena härkisversiona.

Punajuuri-aurajuustovuokaa (laktoositon, gluteeniton). Myös vegaanisena savutofun kera.

Tampereen riävää

Teatterin Suomi 100-juhlaleivos (laktoositon) sekä kahvi ja tee. Myös vegaanisena raakakakkuna.
 

Vegaani- ja muut ruokavaliovaihtoehdot ovat tarjolla, kuten listasta näkee.

Pukukoodi: vapaa, mutta juhlava asu. Tapahtuman ohjelma on niin ikään vapaa ja leppoisa. Taustamusiikista vastaa pianisti Sanna Vähälä, ja muodolliseen osuuteen kuuluvat Tieteentekijöiden liiton puheenjohtajan Petri Koikkalaisen ja Tatten puheenjohtaja Maija Mattilan juhlapuheet. Uudet ja vanhat jäsenet ovat tervetulleita jakamaan puheenvuoroissaan omat muistonsa Tatte ry:n viidenkymmenen vuoden ajalta. Juhlan pääesiintyjänä on Oates-yhtye.

___


Welcome to the evening reception on Tatte ry's 50th anniversary! The reception takes place at the Park Tower of Tampere Labor Hall (Työväentalo, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) at 18:00 on October 5th! Please confirm your arrival to the celebrations by filling the electronic form below, and by submitting the payment to the account of Tatte ry (FI59 5228 0350 0352 88) by September 20th at the latest. In lieu of reference number required by the bank, please type in the message section your name and the number of participants whom you've paid for.

Assuming that you have to cancel your arrival, we require you to notify us before the deadline on September 20th. In the case of cancellations which are submitted late, after the deadline, we will have to retain the dinner fee. Cancellations should be submitted to chairman Maija Mattila, maija.h.mattila(at)gmail.com.

The registration fee for the reception and the dinner for Tatte members is 20 euros, as a member benefit. Possible companions who are not members are required to pay full price for the dinner, 75 euros.

The menu of the dinner is Theater's anniversary menu for Finland's independence centennial, and consists of the following oeuvre:

Kainuu bread-cheese salad (glutein-free, lactose-free) and cranberry sauce (milk-free, glutein-free). Also available as a vegan-friendly version.

Potato salad with herbs (milk-free, glutein-free)
Grandma's gherkins with dill (milk-free, glutein-free)
Marinated red onion (milk-free, glutein-free)

Mousse from forest mushrooms (lactose-free, glutein-free) and dried buttons of rye bread (lactose-free)
Flat-bread wraps with smoked reindeer (lactose-free). Also available as a vegan-friendly version, with pulled oats in place of reindeer meat.

Gravlax soaked in Napue gin, rosemary and juniper berries (milk-free, glutein-free). Also available as a vegan-friendly version, with carrot lox.

Deer sirloin, dark thyme sauce, baked potato wedges (milk-free, glutein-free). Also available as a vegan-friendly version, with fava bean ("härkis") steak.

Beetroot and Aura cheese casserole (lactose-free, glutein-free). Also available as a vegan-friendly version, with smoked tofu.

Tampere barley bread, "riävä"

The festival éclair for Finland's independence centennial (lactose-free), with coffee or tea. Also available as a raw vegan cake.

 

As you can see, vegan and other diet alternatives are available in the buffet!

Dress code: semi-formal. The programme for the event is equally festive, but casual. Music for the occasion is provided by pianist Sanna Vähälä, and the formal part of the programme consists of speeches by the Union chairman Petri Koikkalainen and Tatte's chairman Maija Mattila. Older and newer members are welcome to recite their memories from Tatte's fifty years. The main musical performance of the event is provided by the band "Oates". 

 



 

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.