Toiminta

Tatte valvoo Tampereen yliopistossa eri rahoitusmuodoilla työskentelevien tutkijoiden ja opettajien sekä muissa akateemisissa asiantuntijatehtävissa toimivien etuja. Edunvalvonnan painopisteet muuttuvat ajassa, mutta vuosittain ne lyödään lukkoon toimintasuunnitelmassa, joka löytyy jäsensivuilta.

Tattella on edustajia  yliopiston vaaleilla valittavissa hallintoelimissä ja lakisääteisissä työryhmissä. Tatte järjestää jäsenilleen työhön ja tiedepolitiikkaan liittyvä seminaareja ja keskustelutilaisuuksia sekä tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Monipuolista virkistystoimintaa
Tatten virkistystoiminnan tavoitteena on ollut vaihtelevuus. Porukalla on käyty niin teatterissa ja konserteissa kuin ratsastamassa ja keilaamassa. Jäsenten toiveiden mukaisesti on järjestetty erilaisia kursseja, kuten Mindfulness- ja piirustuskurssit. Virkistystapahtumissa voit kokeilla uusia kädentaitoja ja hankkia uusia elämyksiä.

Tatten jäsenenä saat tunnukset jäsensivuille ja pääset jäsensähköpostituksien piiriin. Näin pysyt parhaiten ajan tasalla sekä työhön että virkistäytymiseen liittyvistä asioita.