Ilmoittautuminen Uusia urapolkuja -valmennukseen

Tervetuloa ilmoittautumaan UUSIA URAPOLKUJA: Tohtorin työnhaku- ja urapajaan 11.10. & 31.10. 2019

Urapaja on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille tohtoreille, joita askarruttaa työnhaku avoimilla markkinoilla ja työura tai asiantuntijayrittäjyys yliopiston ulkopuolella. Voit olla aikaisemmin tai vastavalmistunut tohtori tai väitöskirjaa viimeistelevä tutkija, joka kaipaa valmennusta työnhakutaitojen kehittämisessä ja uravalintojen tekemisessä. Työnhaku ja urapajasta saat työllistymisen välineitä valmentajan sekä vertaistuen avulla.

1. Valmennuspäivä, pe 11.10.2019 klo 11-16 (Linna K107): Valmennuksessa 20 osallistujaa tunnistaa henkilökohtaisia vahvuuksia ja motivaatiotekijöitä valmentajan opastuksella. Keskustelevat luennot ja ratkaisukeskeiset pienryhmäharjoitukset auttavat tunnistamaan omat vakuuttavan viestinnän keinot työnhakutilanteissa ja työnhaun eri kanavissa.

Ennakkotehtävä: henkilökohtainen motivaatiokartoitus tehdään ennen 1. valmennuspäivää 8.10.2019 mennessä (linkki ennakkotehtävään valmentajalta).

2. Valmennuspäivä, to 31.10.2019 klo 13-16 (Linna K112): Työnhakuprosessin edistymisen tarkastelu pienryhmissä: CV-katselmointi ja tuunaus ryhmissä, todellisten rekrytointitilanteiden tai yhteydenottojen analysointi. ”Sparrausparien” sopiminen ryhmästä työnhakuprosessin jatkotukea varten.

Välitehtävä: tehdään ennen 2. valmennuspäivää.

Työpajat ovat Tatten jäsenille maksuttomia, ei jäseniltä perimme 15 euron maksun. Valmennukseen voidaan ottaa maksimissaan 20 henkilöä. Mikäli valmennukseen ilmoittautuneiden määrä ylittää maksimimäärän, etusijalla ilmoittautuneista ovat valmiit tohtorit ja pisimpään työttömänä olleet Tatten jäsenet.

Kick offiin (Linna K106) ei tarvitse ilmoittautua!

ILMOITTAUDUN UUSIA URAPOLKUJA -VALMENNUKSEEN:

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.