Vuosikokousasiakirjat ja Tatten säännöt löydät jäsensivuilta!

Tattessa ylin valta on jäsenillä

Tatten syys- ja kevätkokoukset
Tatten korkeimmat päättävät elimet ovat syys- ja kevätkokoukset, jotka koostuvat Tatten jäsenistä ja ovat kaikille jäsenille avoimia. Tatten syyskokouksessa voit vaikuttaa siihen kuka istuu Tatten seuraavassa hallituksessa ja linjata tulevaa toimintaa toimintasuunnitelman ja talousarvion muodossa. Keväällä taas jäsenet arvioivat mennyttä toimintaa ja hyväksyvät toimintakertomuksen ja tilikertomuksen. Tatte tarjoaa vuosikokouksessa jäsenilleen päivällisen. Jäsenet saavat kokouksiin kutsun Acatiimi-lehden ilmoituksella ja jäsensähköpostilla.

Aktiiviset jäsenet ovat Tatten toiminnan selkäranka - Tervetuloa kokouksiin!

Hallitus kokoontuu kerran kuussa
Tatten hallitus valitaan syyskokouksessa vuodeksi kerrallaan. Hallitus käyttää toimivaltaa Tattessa vuosikokousten välillä ja se kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa.

Miten jäsen voi vaikuttaa vuosikokousten välillä?
Jos mielessäsi on epäkohta, kehittämis- tai toimintaidea, matka idean toteuttamiseen ei ole pitkä.  Saat asiasi esille hallituksessa vuosikokousten välillä olemalla yhteydessä hallituksen jäseniin tai puheenjohtajistoon. Hallitus voi joustavasti perustaa työryhmiä, joissa voi olla mukana hallituksen ulkopuolisia jäseniä aktiiveina tai asiantuntijoina.

Voit tehdä asiastasi myös esityksen syys-tai kevätkokoukselletai lähteä mukaan seuraavaan hallitukseen. 

Tatten hallitus on aina avoin uusille ihmisille, ideoille ja aloitteille!